Vanaf € 125,-
Bel of sms uw adres 06-25359035

Heeft u last van mollen in Muiden?

Wij vangen ze voor u!

CONTACT

Mollen bestrijden in Muiden

Woont u in Muiden en heeft u mollen in uw tuin? Dan is het verstandig om de mol te laten vangen. Veel mensen vragen ons of mollen weggaan met (ultrasone) geluiden, met geuren of uit zichzelf? Wij hebben dit nog nooit meegemaakt dus raden wij u aan om een professional in te huren.

Mollen in de tuin? Bel een professional

Veel mensen wachten te lang met het inschakelen van een professional. In die weken kan uw tuin nog veel meer schade oplopen. Of u dat ervoor over heeft, is nog maar de vraag. Ziet u het niet zitten om zelf de mollenvanger uit te hangen? Wij streven ernaar om u binnen 24 uur bij u langs te komen.

 

Mollen laten vangen

Ons doel is om de schade zoveel mogelijk voor u te beperken door klemmen te plaatsen. Dit is de meest effectieve manier en in 90% van de gevallen houdt de overlast onmiddellijk op. Zo niet dan komen wij spoedig terug om extra klemmen te plaatsen.
Wanneer ook u snel geholpen wilt worden belt of smst u uw adres naar 06-25359035 dan laten wij u binnen enkele uren weten wanneer wij langskomen.

WEGMOL: dat scheelt een hoop!

Bel ons op 06-25359035 of stuur een mail naar info@wegmol.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Groet,

Edwin Schouten, Wegmol.nl

Wat onze klanten zeggen

Y. Zaalberg

Na een jaar proberen om de mollen zelf te vangen, hebben we Edwin ingeschakeld. Hij kon ons snel helpen en sinds die tijd (2 maanden geleden) zijn ze weg. Heel erg Bedankt!

Y. Zaalberg